Ultrasound : Advances in Food Processing and Preservation
Enregistré dans:
其他作者: | Bermudez-Aguirre, Daniela. (Éditeur scientifique) |
---|---|
格式: | E-Book |
语言: | Anglais |
出版: |
San Diego :
Elsevier Science,
2017.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
在线阅读: | Accès à l'E-book |
相似书籍
-
Characterization of liquids, dispersions, emulsions, and porous materials using ultrasound
由: Dukhin, Andrei S..
出版: 2017 -
Food preservation process design
由: Heldman, Dennis R. (1938-....). -
Validation of Food Preservation Processes based on Novel Technologies
由: Koutchma, Tatiana N..
出版: 2021 -
Food Preservation
由: Grumezescu, Alexandru Mihai (19..-....).
出版: 2016 -
Food packaging and preservation
由: Grumezescu, Alexandru Mihai (19..-....).
出版: 2017