Ultrasound : Advances in Food Processing and Preservation
Enregistré dans:
Autres auteurs: | Bermudez-Aguirre, Daniela. (Éditeur scientifique) |
---|---|
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego :
Elsevier Science,
2017.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Documents similaires
-
Characterization of liquids, dispersions, emulsions, and porous materials using ultrasound
par: Dukhin, Andrei S..
Publié: 2017 -
Food preservation process design
par: Heldman, Dennis R. (1938-....). -
Validation of Food Preservation Processes based on Novel Technologies
par: Koutchma, Tatiana N..
Publié: 2021 -
Food Preservation
par: Grumezescu, Alexandru Mihai (19..-....).
Publié: 2016 -
Food packaging and preservation
par: Grumezescu, Alexandru Mihai (19..-....).
Publié: 2017