La glace, les glaces...

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Argitaratua izan da: Découverte No 413
Egile nagusia: Fadel, Kamil.
Formatua: Numéro de revue thématique
Hizkuntza: Français
Argitaratua: 2017.
Gaiak:
Gaia: Le glaçon du congélateur et la neige possèdent la même structure cristalline. Mais l'eau peut cristalliser sous d'autres formes solides dont certaines sont brûlantes, apparaissant à plus de 100 °C. Tout comme l'eau liquide, l'eau solide possèdes des propriétés étonnantes.
Antzeko dokumentuak: Item nagusiaren sarrera: Découverte

Sistema mantentze lanetan ari da

Mantentze lanak direla eta, gure Liburutegia Kudeatzeko Sistema ez dago erabilgarri.

Item-en erabilgarritasunari buruzko informazioa ez dabil momento honetan. Mesedez, barkatu eragozpenak. Nahi baduzu, kontakta dezakezu zerbitzu teknikoarekin laguntza gehiagorako:

karine.coutant-labrie@uco.fr