Comment se transmettent les pratiques alimentaires.
Gorde:
Argitaratua izan da: | Sciences humaines Hors-Série No 45 |
---|---|
Egile nagusia: | Garabuau-Moussaoui, Isabelle. |
Formatua: | Article de revue |
Hizkuntza: | Français |
Argitaratua: |
2004.
|
Gaiak: | |
Provenance: | Fonds ISPEC |
Gaia: | Autour du jeu de la dînette ou de la préparation de gâteaux par les enfants se bâtit une transmission culturelle. L'auteur nous fait entrer dans ce processus. |
Antzeko dokumentuak: | Item nagusiaren sarrera:
Sciences humaines |
Antzeko izenburuak
-
Comment les traumatismes se transmettent
nork: Hespel, Léna.
Argitaratua: 2024 -
Voici comment se transmettent les zoonoses
nork: Faivre, Valentin.
Argitaratua: 2024 -
Microbiologie alimentaire.
Argitaratua: 1996 -
Pratiques alimentaires et identités culturelles
Argitaratua: 1997 -
Biochimie alimentaire
nork: Alais, Charles.
Argitaratua: 1991