Innovation and development in agricultural and food systems
Enregistré dans:
Auteur principal: | Faure, Guy (1959-....). (Éditeur scientifique) |
---|---|
Autres auteurs: | Chiffoleau, Yuna (1973-....). (Éditeur scientifique), Goulet, Frédéric (1979-....; auteur en sociologie)., Temple, Ludovic (19..-....)., Touzard, Jean-Marc. |
Support: | E-Book |
Langue: | Français |
Publié: |
Paris :
Editions Quae,
2018.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Documents similaires
-
Sustainable Food Systems from Agriculture to Industry : Improving Production and Processing
Publié: 2018 -
Food safety and quality systems in developing countries.
par: Gordon, Andre.
Publié: 2016 -
Food Engineering Innovations Across the Food Supply Chain
par: Juliano, Pablo.
Publié: 2021 -
Global Food and Agricultural Institutions
par: Shaw, D. John. -
Innovation Strategies in the Food Industry : Tools for Implementation
par: Galanakis, Charis M..
Publié: 2021