Kent's technology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture
Gorde:
Egile nagusia: | Rosentrater, Kurt A.. (Egilea) |
---|---|
Beste egile batzuk: | Evers, A. D.. (Auteur) |
Formatua: | E-Book |
Hizkuntza: | Anglais |
Argitaratua: |
San Diego :
Elsevier Science,
2017.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Sarrera elektronikoa: | Accès à l'E-book |
Antzeko izenburuak
-
Céréales : le retour des gènes anciens
nork: Gof, Stephen.
Argitaratua: 2004 -
Cereal grains : assessing and managing quality
nork: Wrigley, Colin (19..-....).
Argitaratua: 2017 -
Les Céréales du matin
nork: Molénat, Véronique.
Argitaratua: 2007 -
Céréales lumineuses, moisissures obscures : Vers une approche des mycotoxines chez les céréales
nork: Forest, James.
Argitaratua: 2021 -
Les mils, céréales du futur
nork: Prat, Frédéric.
Argitaratua: 2021