Kent's technology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture
Saved in:
Main Author: | Rosentrater, Kurt A.. (Author) |
---|---|
Other Authors: | Evers, A. D.. (Auteur) |
Format: | E-Book |
Language: | Anglais |
Published: |
San Diego :
Elsevier Science,
2017.
|
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Online Access: | Accès à l'E-book |
Similar Items
-
Céréales : le retour des gènes anciens
by: Gof, Stephen.
Published: 2004 -
Cereal grains : assessing and managing quality
by: Wrigley, Colin (19..-....).
Published: 2017 -
Les Céréales du matin
by: Molénat, Véronique.
Published: 2007 -
Céréales lumineuses, moisissures obscures : Vers une approche des mycotoxines chez les céréales
by: Forest, James.
Published: 2021 -
Les mils, céréales du futur
by: Prat, Frédéric.
Published: 2021