Introduction to Food Engineering
Enregistré dans:
Auteur principal: | Singh, R. Paul (19..-....). (Auteur) |
---|---|
Autres auteurs: | Heldman, Dennis R. (1938-....). (Auteur) |
Support: | E-Book |
Langue: | Anglais |
Publié: |
San Diego, CA, USA :
Elsevier Science & Technology Books,
[20..]
|
Sujets: | |
Autres localisations: | Voir dans le Sudoc |
Accès en ligne: | Accès à l'E-book |
Documents similaires
-
Nanoencapsulation technologies for the food and nutraceutical industries
par: Jafari, Seid Mahdi.
Publié: 2017 -
Introduction to Food Toxicology
par: Shibamoto, Takayuki (1940-....).
Publié: 2009 -
Advances in biotechnology for food industry
Publié: 2018 -
Food safety management : a practical guide for the the food Industry
Publié: 2013 -
Food preservation process design
par: Heldman, Dennis R. (1938-....).