A la recherche du pain perdu
Gorde:
Argitaratua izan da: | Sciences et avenir : Hors série No 174 |
---|---|
Egile nagusia: | |
Formatua: | Numéro de revue thématique |
Argitaratua: |
2013.
|
Gaiak: | |
Gaia: | Après des années de baguette insipide, les boulangers retournent au pétrin travailler farines bises et levain. Et ouvrent au pain le champ de la gastronomie. |
Antzeko dokumentuak: | Item nagusiaren sarrera:
Sciences et avenir : Hors série |
Gaia: | Après des années de baguette insipide, les boulangers retournent au pétrin travailler farines bises et levain. Et ouvrent au pain le champ de la gastronomie. |
---|---|
Alearen deskribapena: | Fait partie d'un dossier de 25 articles intitulé ÷Bien manger. La santé par le naturel÷. |
Deskribapen fisikoa: | p. 74-77. |
ISSN: | 0036-8636 |