La France dans ses régions ; sous la dir. de André Gamblin.

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Gamblin, André.
Format: Livre
Published: Paris : Sedes, 1998.
Edition: 2e éd. mise à jour.
Subjects:
LEADER 00689nam a22002297a 4500
001 160864
008 xx ||| |||| 00| 0 ||| d
020 |a 2718191198 (tome 1) 
020 |a 2718191201 (tome 2) 
082 |a 914.4 FRA 
245 1 3 |a La France dans ses régions ; sous la dir. de André Gamblin. 
250 |a 2e éd. mise à jour. 
260 |a Paris :  |b Sedes,  |c 1998. 
300 |a 2 vol. (382, 335 p.) :  |b ill. 
650 |a Aménagement du territoire  |z France  |x Régions. 
651 |a France  |x Régions. 
651 |a Géographie  |x France 
651 |a Conditions économiques  |z France  |y 1945-.... 
700 1 |a Gamblin, André.  |4 drt 
993 |a Livre 
994 |a BC 
997 |0 160864